En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Dokumalır? Her binanın malik başüstüneğu saha ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar kabil.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile bile devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net kesilme yerı 150 metrekare’den bir tomar ve ansızın bir küme karşıı olan umumi binalarda, kesme adeti 4’ten bir araba olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni yapılması zaruri kılınmıştır.

Yangın Bapsı baş amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Not: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın ve evgin hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu grup bazı modellerde uygun kapı koluna nazir. 

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya sevap açılmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine ket olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bütün cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı cam ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona isabetli olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uran özelliklere makul, yangına dayanımlı malzemelerle Yangın Çıkış Kapısı ve fitili mevsuk uygulanarak montajlanmalıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en şayeste paha politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page