Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kullanım amacı: Büyük allıkışbilgiş merkezleri yahut stadyum kabil kalaba alanlarda ivedi çıkış bapsı nüshası daha bir tomar ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir bünyeda olan bu alfabelar ağır durumların tarik göstericisidir.

 Buna tahsisat, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Dirimsel önem haiz bu konuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını sav eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride mahsur kalabilir.

Icraatında kanatlardan biri sabit başkası hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve dip sektör uygulandığı üzere, amudi panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha bir küme insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın baplarını sarih bürümek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın ayrı ayrı varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde kapıları kilitli işgal etmek karınin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek cebir ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Emniyet: Müstacel çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an sarih olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu kucakin, kabil olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini kurmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani yangın kapısı gelişen olaylar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları sahaı vazgeçme buyurmak gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma iye olan baplar sebebiyle insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Report this wiki page